estudi

Trementinalab és un laboratori d’interiorisme amb una visió innovadora i creativa que evidencia una personal i característica concepció del disseny. Visió nascuda de la experiència, el desenvolupament i la maduració de conceptes.

La nostra clara tendència natural ens convida a crear espais d’un cert caràcter minimalista, que es nodreix d’un estil pròxim i propi del mediterrari i que s’hi fusiona. Essent la simbiosi de materials, fustes, metalls, pintures i teixits naturals que acompanyats de productes elaborats a la zona donen vida a els nostres projectes.

La part més creativa del nostre estudi descobreix i desenvolupa el disseny d’elements com ara el mobiliari i/o elements decoratius que determinaran la identitat i s’ajustaran a les necessitats de cada projecte.

Des d’aquest coneixement exhaustiu del nostre treball i una direcció encaminada cap un objectiu ben definit és d’on extraiem el major potencial de cada espai. És així com aconseguim que els llocs esdevinguin els espais especials que desitgem i que, en definitiva, ens confien els nostres clients.